Főoldal  -   Klímaberendezések  -   Szállitó-cég  -   Vásárlási-feltételek  -   Segítség  -   Beszerelés  -   E-mail
Menü
Megrendelés
Szállitás
Garancia
Vásárlás
Katalógusok
Szerelési csomag
Segitség
Klímaberendezések
Kapcsolat
Inverter
Egyéb klímák
Hitachi klíma
Toshiba klíma
Panasonic klíma
Samsung klíma
LG klíma
Klímák Bitcoin-ért
Klíma alkatrészek
Klíma javítás

Telefon: +36 20 989 7860

Webfabrika

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Szállitás futárszolgálattal

Szállítás menete:

A megrendelt árut kecskeméti raktárunkban veheti át vagy igény esetén futárszolgálat szállítja házhoz.

A kecskeméti raktárunkban történő klímaberendezés átvételét a megrendelés menüpont alatt lehet megrendelni.

A megrendelést követően felvesszük a kapcsolatot Önnel és egyeztetünk az átvétel időpontjáról. Az átvétel helyét a kapcsolat menüpont alatt találja meg.

Az utánvéttel történő vásárlás árai eltérhetnek az itt feltüntetettől!

Kérjük, csak az nézze meg kínálatunkat aki a fentieket elfogadja!Az utánvéttel történő megrendelés menete:

A megrendelt árut a futárszolgálat szállítja házhoz. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy a postaládában illetve telefonon egyeztet Önnel.

A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. A kiszállítás és az ezzel kapcsolatos szolgáltatások költségét 20.000-Forintos vásárlás felett az utánvétes oldalon feltüntetett klímaberendezés ára tartalmazza.

Nincs rejtett költség, a kiszállítás ingyenes.

20.000-Forint alatti áru megrendelése esetén, érvényesítenünk kell a kiszállítási költséget minden esetben.

Házhoz szállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenőrizze a termék sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét.

A csomag tartalmazza a beltéri és a kültéri egységet, a beltéri egység dobozában pedig a távirányítót. Cégünk a megrendelt áru feladása előtt szintén ellenőrzi a csomagok tartalmát, az átvétel után a vételár kifizetését követően nincs lehetőség reklamációra a berendezés hiányosságára hivatkozva.

A szállító a kültéri és a beltéri egységet külön szállítási egységként kezeli, ezért előfordulhat hogy a két egység nem ugyanabban az időben kerül kiszállításra.

Amennyiben az Ön által vásárolt és kifizetett termék sérült vagy hiányos, lehetősége van a csomagot visszaküldeni díjmentesen. A kifizetés után engedélyezi a futár a jelenlétében történő csomagfelbontását, ekkor van lehetőség csak a sérült vagy hiányos csomag reklamációra. Kérjük észrevételeiről tájékoztassa Cégünket, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk.

Szállítási feltételek:

A Bács Szervíz Kft. hét napon belül szállítja a raktárban levő árut. Különleges esetekben a szállítási idő 30 napig is eltarthat. Ha a szállítási idő túllépheti a 30 napot, a vevőt e-mail-ben értesítjük. A vásárló a szállítás megkezdéséig visszaléphet a megrendeléstől, a Bács Szervíz Kft. köteles az esetleg már megtörtént fizetéseket haladéktalanul, legkésőbb 30 napon belül visszafizetni. A kiszállítás megkezdése után a vevőt terhelik a kapcsolatosan felmerülő költségek, a díjmentes házhoz szállítás és visszaszállítás költségei.

Nem tekinthető hibának, megtérítendőnek a kívülálló felsőbb okokból bekövetkező szállítási nehézségek, amelyeknek okai: megváltozott hatósági engedélyek, az importőr késedelme, üzemzavar vagy szállító vállalat szállítási időpontjának késedelmei. Ebben az esetben a szállítási időpont kitolódik a probléma megoldására szükséges időpontig.

A Bács Szervíz Kft. fenntartja a jogot azonos értékű terméket kiszállítani megegyezés esetén vagy semmit amennyiben nincs megegyezés a vevő és az eladó között.

Akciós árak mindig a készlet erejéig érvényesek!

A klímaberendezések áraiba a szállítási költség be van építve, az ár bruttó nincs rejtett költség. Magyarország területén tartalmazza a csomagolási és szállítási költséget.

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően díjmentesen a vásárlástól elállni. Lemondásra van lehetőség amennyiben nem kéri az árut a +36 20 989 7860-es telefonszámon munkanapokon 8-16 óráig. Ezt minden esetben kérjük írásban megerősíteni a weboldalról küldhető e-mail rendszeren keresztül.

  Partnerek

ipari klíma javítás
Ipari klíma javítás
www.ipariklimakft.hu
FJS WebFabrika 2009.